Wie zijn wij...

Cyber4Z is in 2015 opgericht en geeft security advies aan een breed scala van klanten; van het MKB segment tot aan internationale organisaties. Hierbij werkt Cyber4Z op tactisch/strategisch niveau op diverse onderdelen van cybersecurity.

We werken vaak bij de klant op locatie, waarbij we vooral op projectbasis advies en implementatietrajecten uitvoeren. Denk hierbij o.a. aan security architectuur reviews, PEN-testen, ISO 9001/27001 certificeringen en implementaties voor security tooling. We werken hierbij nauw samen met een aantal toonaangevende partners.

Wat belangrijk is, is dat wij hard werken, resultaten behalen en daarbij veel plezier in ons vak hebben en dit ook uitstralen naar onze omgeving en collega’s.

Wie zoeken wij...

Security Consultant

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die werkzaam is op het gebied van cybersecurity. Je gaat bij de klant aan de slag om de organisatie veiliger te maken en de bedrijfsrisico’s te mitigeren.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met een technische achtergrond en minimaal 3 jaar werkervaring in de IT of informatiebeveiliging. Je wilt je verder bekwamen, zowel met werkervaring als met certificering. Als je hierbij CISSP, CISM, CISA, OSCP, SABSA of een andere security certificering hebt is dit zeker een pré. (Bij een medior of senior functie is dit een vereiste).

Als persoon ben je enthousiast over je vak, communicatief sterk en flexibel inzetbaar. Reistijd hoort bij het vak (tot op zekere hoogte) en internationale opdrachten zijn zeker mogelijk, mocht je dit ambiëren. Als security specialisten blijven we iedere dag bijleren.

Wat bieden wij...

Je komt terecht in een gemotiveerd en informeel team waarbij iedereen zijn of haar expertise heeft in het vakgebied. We spreken elkaar regelmatig en we organiseren kennissessies en demo’s. We werken soms individueel en soms met meerdere Cyber4z collega’s bij een klant.

We bieden een goed salaris inclusief een bonusregeling en vakantiegeld. Een laptop, telefoon en leaseauto horen hier ook bij. We bieden daarnaast voldoende vrije dagen, flexibiliteit in je werk, een opleidingsbudget en een prima pensioenregeling.

Waar wacht je nog op?

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met matthijs.nelissen@cyber4z.com (06- 1040 2139) om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet ben jij degene die straks deel uitmaakt van ons team!


Staat jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw vacature er niet bij maar ben je ervan overtuigd dat je prima past binnen ons team? Dan nodigen we je graag uit om je motivatie met CV te sturen naar 4Z4U@cyber4z.com.