Strategisch partnership tussen Foreach-IT & Cyber4Z

Cyber4Z is zeer verheugd om te mogen aankondigen dat Foreach-IT en Cyber4Z een contract hebben getekend voor een strategisch partnership. Daarin worden we in staat om naast consultancy ook security software te kunnen leveren. De focus van deze software is gericht op risk en compliance en dan met name technische compliance conform de BIO (Baseline Informatiebeveiliging voor de Overheid), welke is afgeleid van ISO 27001:2017 en ISO 27002:2017. Daarnaast worden in de software, in een partnership met SSH, toegangsmechanismen verwerkt zodat beheerders gecontroleerd toegang krijgen tot de door hen beheerde systemen waarbij de sleutelwoorden beheersbaarheid, controleerbaarheid en onweerlegbaarheid worden toegepast.

Mooie samenwerking tussen Brunel en Cyber4Z!

Brunel organiseert het exclusieve 'Meet & Inspire event: Ethical Hacking' op donderdag 6 juni '19 in Van der Valk Hotel Brussels Airport voor professionals binnen cybersecurity en informationsecurity. Vanuit Cyber4Z zullen Rob Mellegers en Raf Martino die avond met u hun expertise delen met ethicalhacking. Wil u aanwezig zijn als onze gast? Meldt u dan aan via EventsBE@brunel.net. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. .

Frank van Hooft, onze nieuwe collega in de rol van Senior Security Consultant

Mijn naam is Frank van Hooft, per 1 maart treed ik in dienst bij Cyber4Z als Senior Security Consultant. Met een achtergrond in proces en project management ben ik twaalf jaar geleden in aanraking gekomen met informatiebeveiliging. De breedte en diepte van de informatiebeveiliging heeft mij gegrepen. De veelheid van onderwerpen zoals risico's en mitigerende maatregelen, de lastige communicatie tussen "de business" en "IT" zijn enkele voorbeelden van de wereld waarin ik me thuis voel. Mijn energie krijg ik door "business" te ondersteunen hierin.

Ik woon in Almkerk, samen met mijn vrouw en zoon van 22. Mijn hobbies zijn muziek, lezen, Schotland verkennen en erop uit gaan op m'n motor.

Cyber4Z wenst u een succesvol 2019 toe!

Certificering PECB ISO/IEC 27001

Cyber4Z teamleden Matthijs Nelissen, Morrison Toussaint, Thierry van der Vliet en Maaike Werson zijn geslaagd voor het PECB ISO/IEC 27001 Lead Auditor examen. Een mooi resultaat waarmee we onze klanten nog meer van dienst kunnen zijn!

Cyber4Z | Awareness sessies AVG

De AVG is per 25 mei jl. in werking getreden maar wat betekent het nu precies voor uw organisatie? Cyber4z informeert op pragmatische wijze wat deze nieuwe wetgeving inhoudt en legt uit wat er van de mensen in uw organisatie wordt verwacht. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer hierover!

Nieuw in dienst per 1 juni: junior security consultant Morrison Toussaint

Mijn naam is Morrison Toussaint, ik ben 25 jaar en woonachtig in Bergschenhoek samen met mijn vrouw. Per 1 juni 2018 heb ik het team van Cyber4z versterkt en ben ik werkzaam als junior security consultant. Ik ga mij bezig houden met security en blockchain. Vijf jaar geleden heeft blockchain mijn interesse gewekt en ben ik hierin gedoken. Sindsdien ben ik meegegroeid met de ontwikkelingen van deze technologie en heb ik veel kennis van deze markt opgedaan. Mijn achtergrond ligt in het ontwikkelen, implementeren en beheren van processen in de breedste zin van het woord. Ook heb ik ervaring met het ontwikkelen van bedrijfs- en verdienmodellen. De combinatie die Cyber4z op het gebied van security en blockchain biedt, is uniek en ik vind het dan ook enorm leuk om van mijn hobby mijn werk te mogen maken. Zeker gezien er nog geen officiële standaarden zijn binnen blockchain, is het een enorm interessant vakgebied om in de praktijk toe te passen en bedrijfsoptimalisaties te realiseren.

In mijn vrije tijd vind ik mijn ontspanning in het maken van muziek op verschillende muziekinstrumenten. Ik lees graag boeken over wiskunde en filosofie en houd van films en games. Ook ga ik graag samen met mijn vrouw op vakantie naar IJsland om samen van de rust en natuur te genieten.

CYBER4Z ACTIEF MET VULNERABILITY MANAGEMENT

De afgelopen maanden heeft Cyber4z diverse opdrachten gedaan op het gebied van vulnerability management. Dit is het proces van identificeren, kwalificeren en oplossen van kwetsbaarheden in systemen en applicaties. In de markt zijn diverse tools beschikbaar die dit voor een deel kunnen automatiseren (scannen). Cyber4Z heeft een productvergelijking en selectie gedaan gebaseerd op de wensen en het budget van de klant. Hierbij opereren wij leverancier onafhankelijk. Naast tooling is het proces net zo belangrijk, waarbij het risico bij de gevonden kwetsbaarheid wordt bepaald en deze al dan niet wordt opgelost door de beheerteams. Cyber4Z heeft ervaring met het schrijven en implementeren van dit proces.

Nieuwsgierig geworden? Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek!

CYBER4Z ÉÉN VAN DE SPONSOREN TIJDENS DE KEMPENRUN 2018

Binnen Cyber4Z vinden we het belangrijk om het evenwicht tussen werk en privé te behouden en fit te blijven. Sport helpt niet alleen bij fysieke fitheid maar kan ook een manier zijn om af te schakelen van het werk en plezier te hebben.

Cyber4Z sponsort jaarlijks de Kempenrun en ons damesteam is opnieuw eerste geworden bij de bedrijvenloop 10km waar Cyber4Z collega’s Rob en Matthijs ook aan deel hebben genomen.

NIEUW IN DIENST PER 1 MAART: SECURITY CONSULTANT TRIET BANH

Hoi, mijn naam is Triet Banh, 33 jaar en sinds 1 maart werkzaam bij Cyber4Z.

10 jaar geleden ben ik vanuit de schoolbanken direct de IT wereld ingerold. In mijn tienerjaren was ik altijd al bezig met hacken, hardware ontwerpen en programmeren. Hoe gaaf is het om van mijn hobby mijn werk te maken!

Mijn kracht ligt vooral op technisch vlak en ik mocht - met veel plezier - de afgelopen jaren als security adviseur op tactisch en strategisch niveau werkzaam zijn voor veel verschillende organisaties. Als security consultant bij Cyber4Z ligt mijn focus geheel bij de wensen van de klant. Mijn kennis en ervaring is breed inzetbaar; van het schrijven van een security beleid tot het uitvoeren van penetratietesten.

Ik woon in Tegelen samen met mijn vrouw Annika, onze zoon Noah en dochter Lana. Gezien mijn langlopende hobby mijn werk is geworden, besteed ik naast mijn werk graag veel tijd aan mijn gezin, rijd ik soms motor en doe ik een poging om regelmatig een ronde te lopen over verschillende golfbanen.

NIEUW IN DIENST PER 1 JANUARI: SENIOR SECURITY CONSULTANT RUUD BRENCE

Mijn naam is Ruud Brence, geboren in 1969 te Amsterdam en woonachtig in Hedel. Ik zal Cyber4Z vanaf 01 januari 2018 komen versterken in de rol van senior security consultant.

Ik bied de Cyber4Z klanten meer dan 19 jaar ICT ervaring op het gebied van Service- en Security Management en ben mij sinds 2011 steeds meer gaan specialiseren in het toepassen van ICT Security Management, -Audits en -Compliance. Ik ben sterk in het meedenken in business strategieën en -processen, zodat ICT security niet gezien hoeft te worden als “vervelend” maar als toegevoegde waarde aan de business. Je zult mij dan ook vaak als rode draad door organisaties zien manoeuvreren op operationeel, tactisch en strategisch niveau en securitycomponenten bewust en met plezier zien toepassen. Hierbij neem ik uiteraard eenieder mee in het enthousiasme wat ik voor het security vak bezit en blijf ik binnen de security- en wetskaders.

Om zaken goed te kunnen blijven relativeren kan ik mij in mijn passie voor muziek helemaal verliezen. Ik deel deze voorliefde met mijn vrouw, met wie ik al bijna 25 jaar lief en leed deel.

SAMENWERKING CYBER4Z & RAPASSO

Het Noloc Privacy event van dinsdag 3 oktober jl. was een groot succes met een uitverkochte zaal. Zie hier les 4 van de e-learning voor de loopbaan professionals waarin Cyber4Z samenwerkt met Rapasso.