Cyber4z verwelkomt twee nieuwe collega's: Arissa en Burak!

Cyber4Z is zeer verheugd dat we per 1 oktober 2 nieuwe consultants in ons team verwelkomen, hieronder stellen ze zich voor. Welkom Arissa en Burak en heel veel succes en plezier!

Ik ben Arissa D’Fonseca en op dit moment zit ik in het 3e jaar van de opleiding HBO ICT en specialiseer ik mezelf in Cyber Security. Ik ben erg nieuwsgierig naar het werkveld in de Cyber Security branche. Cyber4Z geeft mij de kans om studeren, werken en ervaring opdoen, te combineren. Er is nog veel dat ik wil leren en ik verwacht stukje bij beetje mijn kennis en expertises uit te breiden en dit uiteindelijk zorgvuldig toe te passen bij Cyber4Z en haar klanten.

Mijn naam is Burak Agyel en ik heb een achtergrond in zowel IT als informatiebeveiliging. Ik heb altijd werken en leren gecombineerd en daarom zowel werkervaring opgedaan als beheerder als mijn MBO ICT beheer en HBO ICT Management & Security succesvol afgerond. Ik heb de afgelopen jaren als security consultant bij klanten gewerkt en ga dit bij Cyber4Z voortzetten, met een focus op technische/IT beveiliging.

Cyber4z positief beoordeeld op ISO 27001 en 9001 surveillance audit

Cyber4Z is inmiddels al een aantal jaren gecertificeerd tegen de ISO27001 en ISO9001. Certificatie is een manier om formeel te bewijzen dat we op een verantwoordelijke manier omgaan met vertrouwelijke informatie doordat we op een gestructureerde wijze een informatiebeveiligingsmanagementsysteem hebben opgezet. In de eerste drie jaar worden we jaarlijks getoetst door middel van een surveillance audit. Als er zich wijzigingen in het managementsysteem hebben voorgedaan, wordt onafhankelijk getoetst of we deze wijzigingen op een verantwoorde wijze hebben ingericht. Omdat we onze klanten helpen met verschillende certificeringstrajecten, vinden we dat we zelf ook moeten voldoen aan de security richtlijnen en standaarden uit de norm. Daarom zijn we verheugd dat DEKRA wederom heeft erkend dat wij ons certificaat mogen blijven handhaven. Complimenten voor het gehele team dat in een continu verbetertraject de activiteiten heeft geborgd en ons management systeem en de daarbij ingerichte maatregelen beheersen, en dus de risico’s adequaat managen!

Strategisch partnership tussen Foreach-IT & Cyber4Z

Cyber4Z is zeer verheugd om te mogen aankondigen dat Foreach-IT en Cyber4Z een contract hebben getekend voor een strategisch partnership. Daarin worden we in staat om naast consultancy ook security software te kunnen leveren. De focus van deze software is gericht op risk en compliance en dan met name technische compliance conform de BIO (Baseline Informatiebeveiliging voor de Overheid), welke is afgeleid van ISO 27001:2017 en ISO 27002:2017. Daarnaast worden in de software, in een partnership met SSH, toegangsmechanismen verwerkt zodat beheerders gecontroleerd toegang krijgen tot de door hen beheerde systemen waarbij de sleutelwoorden beheersbaarheid, controleerbaarheid en onweerlegbaarheid worden toegepast.

Mooie samenwerking tussen Brunel en Cyber4Z!

Brunel organiseert het exclusieve 'Meet & Inspire event: Ethical Hacking' op donderdag 6 juni '19 in Van der Valk Hotel Brussels Airport voor professionals binnen cybersecurity en informationsecurity. Vanuit Cyber4Z zullen Rob Mellegers en Raf Martino die avond met u hun expertise delen met ethicalhacking. Wil u aanwezig zijn als onze gast? Meldt u dan aan via EventsBE@brunel.net. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. .

Frank van Hooft, onze nieuwe collega in de rol van Senior Security Consultant

Mijn naam is Frank van Hooft, per 1 maart treed ik in dienst bij Cyber4Z als Senior Security Consultant. Met een achtergrond in proces en project management ben ik twaalf jaar geleden in aanraking gekomen met informatiebeveiliging. De breedte en diepte van de informatiebeveiliging heeft mij gegrepen. De veelheid van onderwerpen zoals risico's en mitigerende maatregelen, de lastige communicatie tussen "de business" en "IT" zijn enkele voorbeelden van de wereld waarin ik me thuis voel. Mijn energie krijg ik door "business" te ondersteunen hierin.

Ik woon in Almkerk, samen met mijn vrouw en zoon van 22. Mijn hobbies zijn muziek, lezen, Schotland verkennen en erop uit gaan op m'n motor.

Cyber4Z wenst u een succesvol 2019 toe!